Hlavní obsah

Vácha osočil Pilaře. Letecké dny pokračují, psal sparťan na sítích

Hrají spolu ve fotbalové reprezentaci, v neděli však mezi sparťanem Lukášem Váchou a plzeňským Václavem Pilařem došlo na dálku ke sváru. Zažehla ho reakce letenského záložníka na Pilařův pád v ligovém duelu s Bohemians 1905, po kterém Viktoria kopala penaltu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Václav Pilař

Článek

„Letecké dny Václava Pilaře stále pokračují," napsal Vácha ironicky na svém účtu na Twitteru. Narážel tím dost možná na fakt, že na Pilaře bývají penalty častěji než na jiné hráče.

Co na to Pilař? „To opravdu napsal? Odpovím takhle: Ať se Lukáš Vácha stará sám o sebe. Je to pro mě vtipné od hráče, jako je on," kontroval Pilař, který byl komentářem spoluhráče z národního týmu očividně zasažen. Podle televizních záběrů střelil Vácha vedle, neboť obránce Pauschek Pilaře potáhl rukou za rameno. „Kontakt tam byl, penalta byla," komentoval to Pilař.

„Sociální sítě nečtu, ale vím od známých, že Lukáš je na nich aktivní. V médiích jsem četl jeho vyjádření na Twitteru po utkání na Slovanu Bratislava. Ať si tedy každý udělá svůj názor," reagoval trenér Plzně Miroslav Koubek. Vácha totiž po říjnovém utkání Evropské ligy na Pasienkách, které provázely bitky mezi fanoušky, kvůli nimž bylo na 40 minut přerušeno, napsal: Výhra na hřišti i v hledišti...

Co si myslíte o sporu Lukáše Váchy a Václava Pilaře?
Pravdu má Pilař, penalta byla jasná
70,9 %
Souhlasím s Váchou, penalta byla přihraná
29,1 %
Celkem hlasovalo 19264 čtenářů.

Reklama