Hlavní obsah

VIDEO: Fanoušci Bohemky už měli Vánoce, klokan s Kalinou dojali výherce

Praha

Sliby se mají plnit, zvláště pokud jde o vánoční dárky. Fotbalový klub Bohemians Praha 1905 začátkem týdne realizoval akci s názvem Pošťák Klokan. Do té se mohli zapojit všichni pražští fanoušci prostřednictvím nákupu přes klubový e-shop. Hráč áčka Václav Kalina s maskotem Bohemky vyrazili ke třem výhercům. Přivezli jim jejich objednané zboží domů, do práce a jednomu dokonce přímo do školy, shrnují klubové stránky.

Pošťák Klokan

 
Článek

Příjemný šok. Vždy se jednalo o překvapení jejich nejbližších a samotní fanoušci nic netušili. Jednoho z nich doručení málem rozbrečelo. „Jsem fanoušek od roku sedmdesát šest a udělalo mi to hroznou radost," podělil se se svými dojmy příznivec Michal. „Vůbec jsem to nečekal, je to překvapení od mého syna."

Lubomíra zastihl plyšový klokan s Václavem Kalinou přímo v práci kousek od Karlova mostu, kde pracuje jako číšník v restauraci. „Jsem mile překvapený a kolegové, kteří jsou sparťani, akorát teď tiše závidí!" Novou mikinu, kterou mu Bohemka přivezla, si ihned zkusil. „Škoda, že tu s ní nemůžu obsluhovat," smál se.

Poslední zastávkou byla ZŠ Sázavská, kam chodí devítiletý Robert, který hraje fotbal za Bohemku a je její velký fanoušek. Jednalo se ale také o překvapení. „Já vím, kdo to je, to je Kalina," usmíval se na hráče A mužstva malý Robert. „Na zápasy koukám, teď v Plzni to bylo docela dobrý," shrnul v krátkosti Robert minulé utkání.

Reklama