Hlavní obsah

Kanonýr Škoda ve Slavii prodloužil smlouvu do léta 2017

Praha

Fotbalový útočník Milan Škoda prodloužil smlouvu se Slavií Praha do 30. června 2017. Klub o tom informoval na svém webu. Dosavadní kontrakt měl nejlepšímu střelci týmu skončit po této sezóně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Slavie Praha Milan Škoda se raduje z branky proti Liberci.

Článek

Osmadvacetiletý útočník přišel do Slavie v roce 2012 z Bohemians Praha 1905. Většinu minulé sezóny strávil na stoperském postu. V tomto ročníku se však vrátil na hrot a dal osm branek ve 14 zápasech.

"Milan prokázal, že je důležitou součástí našeho týmu. Po přesunutí zpátky na pozici útočníka se mu začalo dařit dle jeho i klubových představ. Jsme velice rádi, že se nám povedlo dotáhnout jednání o prodloužení smlouvy do úspěšného konce a těší nás, že Milan zůstane naším hráčem až do léta 2017," uvedl sportovní ředitel Slavie Karol Kisel.

Prodloužení smlouvy ve Slavii bylo prioritou i pro Škodu. "Měl jsem jasno, že chci prodloužit smlouvu ve Slavii. O ničem jiném jsem ani nepřemýšlel," prohlásil Škoda. "Samozřejmě si vážím důvěry vedení klubu, kterou se už snažím splácet a budu se o to snažit nadále. Věřím, že další spolupráce bude úspěšná. Rozhodně je pro mě teď cílem týmový úspěch. To je pro mě absolutní priorita a podřídím tomu všechno," dodal.

Slavii vyšel skvěle vstup do sezony, ale pak se jí přestalo dařit a po podzimu je v ligové tabulce osmá.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články