Hlavní obsah

Slavia uvolní Kolouška do Příbrami jen na hostování

PRAHA

Možnost přestupu fotbalisty Václava Kolouška do Příbrami zřejmě padla. Středočeský klub totiž údajně chce Kolouška získat zadarmo, což Slavia nehodlá akceptovat. Červenobílí nabídli Příbrami, že jí devětadvacetiletého záložníka na rok půjčí.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Václav Koloušek

Článek

"Dali jsme Příbrami nabídku na roční hostování. Václav i jeho manažer s tím souhlasí. Teď to záleží na druhé straně," řekl Alexander Kliment. Generální ředitel Příbrami Pavel Kuka se ke kroku Slavie nemohl vyjádřit, protože už večer nebyl v sídle klubu.

Koloušek byl po rozporech s koučem Karlem Jarolímem vyřazen z týmu, dlouho mohl jen trénovat s třetiligovou rezervou. Proto Příbram zkusila nevyužitého fotbalistu získat zadarmo. Slavia, která už za hráče utratila včetně různých penále téměř 30 milionů korun, na to nepřistoupila. Vážný zájemce o služby uznávaného tvůrce hry prý nechtěl převzít ani závazky, které vůči Kolouškovi Slavia má.

Příbram má od úterý od arbitrážní komise ČMFS zastavené přestupy, tudíž nemůže získávat ani hráče na hostování. Podle Kuky to se ale vše už vyřešilo a dlužná částka brněnskému brankáři Michalu Václavíkovi byla zaplacena.

"Šlo o nedorozumění. V pátek už bychom přestupy zase měli mít uvolněné," řekl Kuka. Zpoždění v platbě prý vzniklo tím, že technický ředitel Příbrami Josef Hadraba odjel do Švédska s reprezentací.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články