Hlavní obsah

Kuka se chystá na Němce, jako manažer v Plzni končí

Plzeň

Fotbalový internacionál ve fotbalové Plzni končí. Po dvou letech opouští Pavel Kuka pozici sportovně-technického manažera Viktorie. „Stálé angažmá Pavla Kuky končí ve Štruncových sadech po vzájemné dohodě obou stran. Jedním z hlavních důvodů je Pavlova angažovanost ve sdružení Czech Team 96, které má před sebou prestižní a organizačně náročný duel českého a německého národního týmu v pražském Edenu,“ potvrdil informaci generální manažer klubu Adolf Šádek.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Fotbaloví internacionálové (zleva) Ulf Kirsten, Lothar Matthäus, Pavel Kuka a Miroslav Kadlec.

Článek

Po podzimu vedoucí klub Synot ligy se s bývalým útočníkem nerozchází úplně.

„Stálé Pavlovo angažmá bylo ukončeno v přátelském duchu, Pavel Kuka navíc bude nadále s klubem ve vybraných sportovních oblastech externě spolupracovat," doplnil Šádek.

„Bylo pro mě ctí podílet se na každodenním chodu nejlepšího českého klubu současnosti, načerpal jsem neocenitelné pracovní zkušenosti. S vedením Viktorie budu nadále v úzkém kontaktu a samozřejmě budu viktoriánům držet palce v boji o ligový titul," ujistil Pavel Kuka.

"Za dva roky svého působení v Doosan Areně jsem poznal po pracovní i lidské stránce množství skvělých kolegů, se kterými rád zůstanu také do budoucna v kontaktu. Nyní upnu veškerou pracovní pozornost ke květnovému duelu českých a německých legend," dodal Kuka.

Reklama

Související témata: