Hlavní obsah

Votroci testují Španěla Tita a Slováka Noska

Poslední celek první ligy Hradec Králové testuje dva zahraniční fotbalisty. Na východě Čech se během týdne pokusí zaujmout španělský záložník Tito a slovenský obránce Martin Nosek. Hradec už naopak opustil jiný defenzivní hráč Čung Čchol-Un z Koreje, který na zkoušce neuspěl.

Foto: fchk.cz

Španěl Tito (vpravo) během tréninku Hradce Králové.

Článek

Sedmadvacetiletý Nosek naposledy hrál za Ružomberok a za Votroky již odehrál poločas středečního utkání Tipsport ligy s Pardubicemi.

Na čtvrtečním tréninku se pak objevil také šestadvacetiletý španělský hráč Alberto Malagón Amate, fotbalovým jménem Tito. Křídelní hráč bude s týmem do konce týdne a pravděpodobně odehraje jeden ze dvou finálových zápasů Tipsport ligy.

Tito je odchovancem madridského RSD Alcalá. Poté působil v B-týmu Raya Vallecana, Gandíi a Carabanchelu. V roce 2013 si zahrál za rakouskou Admiru Wacker Mödling, kde nastoupil k devíti zápasům a připsal si jeden gól. Zkraje loňského roku se opět vrátil domů a nyní je na zkoušce v Hradci.

Španěl nastupuje v záložní řadě, nejraději na levé straně. „Tita jsme sledovali v zápasech rakouské ligy. Líbil se nám jeho pohyb, má výborné standardky a finální přihrávku. Je zde na zkoušce a mohl by být pro tým přínosem. Moudřejší budeme po víkendu," říká pro klubový web na adresu testovaného hráče trenér Bohuslav Pilný.

Reklama

Související témata: