Hlavní obsah

Slavia dál hledá levého obránce, AC Milán jí Maďara Tamáse nepustil

Praha

Rýsoval se zajímavý transfer. Fotbalová Slavia si vyhlédla posilu na levý kraj obrany rovnou v AC Milán! Devatenáctiletého Krisztiána Tamáse, který naposledy hostoval ve Varese, si v Edenu nejprve v prosinci vyzkoušela. Teď se s maďarským bekem také na všem dohodla, jenže z přestupu nakonec nebude nic. Slavný klub ze San Sira se ve finále postavil proti.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávistický kouč Miroslav Beránek se vyhlédnuté posily nedočkal.

Článek

Všechno bylo na dobré cestě. „Možná tu už v sobotu levý obránce nastoupí. Vyčkejme. Je to post, který nás v současné době nejvíc pálí," avizoval ve středu trenér Miroslav Beránek.

A netajil, že nejblíže příchodu je právě maďarský obránce Krisztián Tamás, který kouče zaujal během prosincových testů. „Ano, ten je nejblíže. Jednání finalizují. Ale dokud není vše uzavřené, tak to není jisté. Tak k tomu přistupuju," pravil kouč realisticky.

Jeho obavy se bohužel pro sešívané potvrdily. Tamás nakonec Slavii neposílí.

„S hráčem, který chtěl do Slavie přijít, jsme byli na podmínkách jeho působení u nás domluvení. AC Milán se ale na poslední chvíli rozhodlo pro jiné řešení," oznámil na klubovém webu sportovní ředitel Karol Kisel.

Slavia tak hledá levého obránce dál.

Reklama

Související témata: