Hlavní obsah

Viktoria se pochlubí stadiónem, o víkendu uspořádá Dny otevřených dveří

Zatímco fotbalisté Plzně ve čtvrtek odlétají na soustředění do španělské Malagy, fanoušci Viktorie mohou v domácích podmínkách nasát fotbalovou atmosféru. Při dnech otevřených dveří budou mít možnost nahlédnout za oponu klubu a projít si zázemí, které je jinak vyhrazeno pouze hráčům a realizačnímu týmu Viktorie. Prohlídky budou probíhat tento víkend od 6. do 8. února.

Foto: fcviktoria.cz

Plzeňská Doosan aréna.

Článek

Od pondělí 2. února si všichni zájemci o komentovanou prohlídku stadiónu mohou zakoupit vstupenku přímo ve fanshopu ve Štruncových sadech. „Cena jedné vstupenky je 40 korun, veškerý výtěžek bude použit pro potřeby mládežnických týmu Viktorie," avizuje Pavel Pillár, tiskový mluvčí klubu.

Od pondělí do dneška mají možnost nákupu pouze držitelé permanentek. „Celkově budeme vydávat 1500 vstupenek, vzhledem ke zkušenostem z minulých Dní otevřených dveří doporučujeme všem zájemcům o prohlídku zajistit si vstupenky s dostatečným časovým předstihem," říká Pillár.

První prohlídka je naplánována na pátečních 14:00 hodin a v třicetiminutových intervalech budou další prohlídky probíhat až do 18:00. V sobotu a neděli můžou plzeňští fanoušci k nahlédnutí do zákulisí svého oblíbeného klubu využít dobu od 10:00 do 18:00 hodin. První prohlídka tak o víkendu začne v deset hodin, po třiceti minutách budou plynule navazovat další. Poslední prohlídka započne ve zmíněných 18 hodin.

Každá prohlídka bude mít svůj začátek před recepcí Doosan Areny a společně s průvodcem se fanoušci podívají do všech divácky atraktivních součástí stadiónu v čele s šatnou domácích i hostů, rehabilitačními prostory, tiskovou místností, VIP místnostmi s možností fotografií se získanými poháry a samozřejmě nemůže chybět ani hráčský tunel či návštěva hřiště. Celou prohlídku bude možné zakončit také ve fanshopu, který bude z důvodu konání akce otevřen po celý víkend v časech 10 - 19 hodin. „Během pátečního dopoledne již navíc celý maraton prohlídek odstartuje návštěvami partnerských základních a středních škol," dodává Pillár.

Reklama

Související témata: