Hlavní obsah

Dva zápasy Plzně ve Španělsku uvidí fanoušci v televizi

Málaga

Všechny tři zápasy fotbalistů Viktorie Plzeň na sosutsředění ve Španělsku mohou sledovat také diváci v České republice. Zatímco duel se Suwonem (2:0) vysílal klubový kanál, zbývající dvě utkání s Dynamem Kyjev a ruským Krasnodarem přinese v přímém přenosu stanice ČT Sport.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Plzně oslavují výhru nad Hradcem.

Článek

"Přenosy technicky zajišťuje jeden z partnerů klubu, firma Sokol's Power Voice, která přinášela plzeňským příznivcům již komentované přenosy z letního Rakouska. Jsme velmi rádi, že do spolupráce vstoupila Česká televize a oba prestižní duely přiblíží všem fotbalovým nadšencům na největším sportovním kanálu Česka," řekl k projektu Adolf Šádek, generální manažer Viktorie.

„Díky velkému úsilí všech spolupracujících subjektů budeme moct poprvé v historii nabídnout přímé přenosy také z přípravných duelů českého klubu v zahraničí. Zároveň věřím, že fanoušci již mají po zimní přestávce hlad po fotbale a duely Viktorie se špičkovými soupeři budou mít úspěch," uvedl Jiří Ponikelský, výkonný ředitel ČT Sport.

„Zajištění těchto přenosů není jednoduché, vysílání na České televizi před nás postavilo další technické výzvy. Nicméně jsme přesvědčeni, že vynaložené úsilí se nám vrátí ve spokojenosti fanoušků Viktorie i všech příznivců fotbalu," doplnil tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Zápasy z Málagy na ČT Sport:
Úterý 10. února 16:00 Plzeň - Dynamo Kyjev
Sobota 14. února 16:00 Plzeň - FK Krasnodar

Reklama

Související témata: