Hlavní obsah

FANTASY: Spartu čeká tuhý boj v Ostravě! Hradec vyzve Plzeň a Jablonec změří síly s Bohemians

První jarní kolo mnoho překvapivých výsledků nepřineslo. Jablonec, Plzeň i Sparta si připsaly plný počet bodů. Mezi hráči překvapila nová posila Jablonce. Útočník Šabala si díky dvěma trefám připsal deset bodů a dá se očekávat, že v dalších zápasech přidá i další body. Činila se i nová posila Sparty. Václav Kadlec si připsal na své konto dvě branky a pozadu nezůstal ani Aidin Mahmutovič, který vstřelil premiérový gól v dresu Plzně. Pojďme se nyní podívat, jakou sestavu postavila redakce Fantasy na 18. kolo.

Naši svatyni bude hájit Vlastimil Hrubý.

Článek

Sparta si připsala důležitou výhru proti Příbrami. Velkou mírou se o vítězství postaral Václava Kadlec, který se dostal na hřiště až v 57. minutě a dvěma brankami dodal klid na kopačky domácích.

V Ostravě čeká úřadujícího mistra soutěže těžký oříšek. Baník nedá svou kůži zadarmo. Pokud chce Sparta pomýšlet na titul, zápas zvládnout musí, a my věříme, že se jí to povede. Do naší sestavy putuje trojlístek fotbalistů. Obranu bude dirigovat Jakub Brabec, který by se mohl prosadit i po standardní situaci. Gólovými přihrávkami by měl zásobovat Davida Lafatu Ladislav Krejčí.

Pilař se vrací na místo činu

Plzeň zajíždí ke svému utkání na hřiště Hradce Králové. Nic jiného než tři body hosté neberou. Hradec ukázal v zápase proti Boleslavi, že se nevzdává za žádného stavu, a tak i na Plzeň bude čekat těžké utkání. Pikantní zápas to bude především pro Václava Pilaře, kterého Hradec Králové pro velký fotbal vychoval. Společně s ním se v sestavě objeví i Aidin Mahmutovič.

V kontaktu se špičkou tabulky zůstávají i hráči Jablonce. Na domácím hřišti vyzou Boheminas 1905. Jablonec by si měl v klidu dojít pro další tři body a my věříme, že se mu podaří navíc udržet čisté konto. Branku bude hájit Vlastimil Hrubý. Odrážet útoky hostí bude Vít Beneš. V záloze nastoupí Jan Kopic, kterému svěřujeme kapitánskou pásku.

Reklama

Související témata: