Hlavní obsah

FANTASY: Sparta chce napravit zaváhání v Ostravě! Budějovice se představí pod vedením nového trenéra

Fantasy hráče čeká nekompletní 19. kolo Fantasy ligy. Zápas Plzně proti Slavii byl zrušen z důvodu nemoci hráčů domácích, a tak se všichni Fantasy hráči budou muset obejít bez těchto fotbalistů. Na výběr je i tak hráčů dost. Kteří fotbalisté se dostali do výběru redakce Fantasy?

Zvolili jsme hru na tři obránce.

Článek

Sparta zaváhala v Ostravě a na Plzeň ztrácí tři body. V domácím zápase proti Dukle bude nejen chtít napravit zaváhání z Ostravy, ale má možnost se bodově dotáhnout na čelo tabulky. Branku hájí Marek Štěch, společně s ním bude eliminovat útoky Dukly Pavel Kadeřábek. Zapomenout na neproměněnou penaltu z Ostravy chce David Lafata a proti Dukle má první možnost. Věříme, že Lafata minimálně jednu branku vsítí, a proto mu dáváme na ruku i kapitánskou pásku.

Budějovice čeká premiéra pod novým trenéremMladá Boleslav narazí na České Budějovice. Budějovice vyměnily trenéra a v Boleslavi budou chtít určitě bodovat. Boleslav má ale také velkou motivaci zvítězit. My věříme, že Boleslav po prohře v Příbrami bodovat Budějovicím nedovolí. V obraně se představí dvojice Hůlka - Bořil. V útoku bude zaměstnávat defenzívu hostí Wágner.

Liberec se stále trápí a čeká na první bod z jarní fáze soutěže. Další možnost body ulovit bude mít proti Teplicím. Věříme, že domácí minimálně jednu branku vstřelí a mohl by se o ni postarat Pavelka. Věříme i v gólový úspěch hostí. Teplice reprezentuje v našem výběru Egon Vůch.

Reklama

Související témata: