Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kováč záskok zvládl, hráče dodalo jedenáct různých klubů

K zajímavé situaci došlo při sestavování ideální jedenáctky 20. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Žádné z mužstev výjimečně nemá dva zástupce, hráče dodalo jedenáct klubů. Šlágrem víkendu byl duel Jablonce se Spartou, na těžkém terénu ovšem svou úrovní zklamal, a tak na Střelnici hráli prim především bojovníci a válečníci.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 20. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Letenští přijeli do Jablonce bez tří stabilních obránců, což po dlouhé době vrátilo do základní sestavy stopera Kováče. Ten svůj záskok zvládl a jím dirigovaná obrana neinkasovala. Na straně domácích byl tradičně cítit další exreprezentant Hübschman, který navíc neměl daleko k tomu, aby změnil bezbrankový stav.

Jaro vychází plzeňskému Kolářovi. Na Julisce nejen dvěma proměněnými penaltami dotáhl Viktorii k cenné výhře, která zvýšila její šance na titul. V týmu odvážně hrající Dukly nejvíc zazářil Berger.

Slovácko sice v Příbrami prohrálo, jeho brankář Heča byl ovšem až na jedinou výjimku neprůstřelný. Domácí se v obraně mohli spolehnout na Hájovského. Brno si přivezlo zlatou výhru z Teplic, kde se trefil jen Zoubele. Kolo se neslo ve znamení penalt, dvě proměnil také jihlavský Vaculík v Českých Budějovicích. Liberec remizoval v Ostravě, ale ani Šuralův gól ho od pádu na dno tabulky neuchránil.

Ideální jedenáctku pak doplňují dva protagonisté gólové přestřelky v Edenu. Oba dělají radost také stavitelům reprezentační jedenadvacítky - slávista Zmrhal i v Mladé Boleslavi hostující sparťan Skalák.

Sestava 20. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Heča (Slovácko) - Hájovský (Příbram), Kováč (Sparta), Vaculík (Jihlava) - Zoubele (Brno), Hübschman (Jablonec), Kolář (Plzeň), Zmrhal (Slavia) - Berger (Dukla), Šural (Liberec), Skalák (Ml. Boleslav).

Reklama