Hlavní obsah

FANTASY: Plzeň, Sparta i Jablonec se představí před domácími fanoušky!

Dnes od 20:15 začíná 21. kolo Fantasy ligy. Fantasy hráči se můžou těšit na regulérní kolo, které nabídne porci osmi zápasů. Vedoucí trojlístek týmů vyrazí do boje o body na domácí půdě. To nám usnadnilo skládání našeho výběru a v naší sestavě se objeví zástupci Plzně, Sparty i Jablonce.

Kapitánem týmu jsme určili Martina Pospíšila z Jablonce.

Článek

Plzeň dohrávku se Slávií zvládla, a tak utekla Spartě na pět bodů. Letenští vyzvou na svém trávníku Teplice. Další zaváhání si fotbalisté Sparty dovolit nemohou a my věříme, že na domácí půdě zápas zvládnou.

Sparta se chlubí nejlepší obranou v lize, která dostala pouhých 9 branek. Věříme, že se konto obdržených branek nenavýší ani proti Teplicím. Do branky putuje Štěch a společně s ním bude eliminovat brankové příležitosti hostů Holek. V útoku pak dáváme šanci Kadlecovi, který se po návratu z Německa prezentuje skvělými výkony.

Jablonec se utká s Příbramí

Pro Jablonec byla remíza se Spartou taktéž ztrátou a proti Příbrami rozhodně nebude chtít bezbrankový výsledek opakovat. V obraně nastoupí Beneš společně s nejlepším střelcem domácích Novákem. V záloze bude dirigovat útočné výpady Pospíšil.

Mladá Boleslav parádně otočila zápas v Edenu a čtvrté místo před Teplicemi drží s náskokem čtyř bodů. Teplice čeká těžký zápas na Letné, a tak má Boleslav šanci náskok ještě navýšit.

Ostrava se bude muset obejít bez pilíře zadních zad Michala Frydrycha. Věříme, že Boleslav dokáže této absence využít a branku Ostravy zatíží několika brankami. V našem útoku se představí Wágner a v záloze pak Skalák a Zahustel.

Reklama