Hlavní obsah

Trestu Baroš za žumpu neujde, na Strahov se možná ještě vrátí, míní bookmakeři

Velké zúčtování s fotbalovým psancem Milanem Barošem je zde. Disciplinárka si během čtvrtečního odpoledne útočníka Baníku Ostrava podá. „Pojďme cinkat klíčema za Dášu (předsedkyni komise rozhodčích Damkovou) a za Berbra, můžem to změnit, JÁ TOMU VĚŘÍM,“ napsal po utkání s Plzní bývalý reprezentant na svém účtu a český fotbal nazval žumpou. Vlivný Roman Berbr, místopředseda FAČR, disciplinárce nakázal, ať s rebelem zatočí...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kapitán Baníku Ostrava Milan Baroš

Článek

Causa Baroš dospěla do stadia vynesení verdiktu. Bookmakeři sázkové kanceláře Fortuna dokonce vypsali kurzy na možný trest, který ostravského útočníka stihne.

Jisté podle nich je (1,16:1), že Milan Baroš bez trestu, ať peněžitého nebo zápasového, neodejde. Do 100 tisíc korun (1,2:1) se ale vejde určitě, spíš mu bude stačit „jenom" 50 (1,5:1). Takový trest si konečně nedávno odnesl i David Lafata za pochybnou penaltu. Stopku dostane maximálně na 2 zápasy (4:1).

„Je zřejmé, že osobní angažování místopředsedy FAČR Berbra, Barošovi zrovna nepomůže. Nějaký flastr si ve čtvrtek do Ostravy určitě odveze, každopádně pokuta v řádech desítek tisíců ho, počítám, nerozhází. Dost možná spíš motivuje a Baryho v probíhající sezóně na Strahově ještě uvidíme," předpovídá Ondřej Vích, hlavní bookmaker sázkové kanceláře.

Zápasový trest tak pravděpodobný, jako je peněžitý, není. Stopka na 1 až 2 zápasy je vyjádřena kursem 4:1, více než 3 zápasy jsou oceněny kursem 10:1, a to už by disciplinární komise musela posbírat spoustu odvahy.

Kurzová nabídka na trest pro Milana Baroše:
žádný4
zastavení činnosti nebo peněžitá pokuta1,16
zastavení činnosti a peněžitá pokuta2,5
peněžitá pokuta do 20 tisíc Kč (včetně)2,7
peněžitá pokuta do 50 tisíc Kč (včetně)1,5
peněžitá pokuta do 100 tisíc Kč (včetně)1,2
peněžitá pokuta nad 100 tisíc Kč5
zastavení činnosti na 1-2 zápasy4
zastavení činnosti na 3 a více zápasů10

Reklama

Související témata: