Hlavní obsah

FANTASY: Nejproduktivnějším hráčem Fantasy je Filip Novák!

Složit sestavu pro 24. kolo Fantasy ligy není lehkým oříškem. Týmy ze špičky tabulky vyjíždí ke svým utkáním na hřiště soupeře a další utkání nám nabídnou vyrovnané souboje, kde se hledá favorit těžko. Maximální zastoupení fotbalistů má v našem výběru pouze Sparta a Ostrava.

Kapitánem výběru je brankář Pavlenka.

Článek

Trápící se Liberec sice opustil sestupové pásmo, ale získat body proti Spartě bude pro něj těžké. Letenští po vyřazení z poháru vyměnili trenéra a pod Ještědem budou chtít rozhodně zvítězit. V našem výběru figuruje Bořek Dočkal, který má na svém kontě již 127 Fantasy bodů. V tabulce fotbalistů mu patří 3. místo. Reprezentačního záložníka doplní v dobré formě hrající Václav Kadlec, který se proti Slavii drobně zranil, ale pro zápas v Liberci by měl být připraven. V obraně nastoupí Mario Holek.

Ostrava se postaví Slovácku bez Baroše

Baník Ostrava se musí minimálně tři týdny obejít bez Milana Baroše. Jeho roli převzal v útoku Narh a na půdě Bohemians 1905 se prezentoval skvělým výkonem, který okořenil brankou. My dáváme důvěru dynamickému útočníkovi i proti Slovácku. Věříme, že Ostrava se bude prezentovat precizní defenzivou, a proto je v našem výběru i gólman Pavlenka a pilíř obranné řady Michal Frydrych.

Poslední místo v obraně zbylo na Filipa Nováka, který je neproduktivnějším hráčem Fantasy! Svůj účet zatížil 140 body díky kvalitní hře v defenzivě a přesným trefám. V záloze bude Jablonec moci využít Martina Pospíšila, který má v našem výběru také své místo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články