Hlavní obsah

FANTASY: Věříme ve výhru favoritů! Kapitánem našeho výběru je jablonecký Kopic

fantasy

Kompletní 25. kolo odstartuje v pátek v 17:00 zápasem mezi Jihlavou a Ostravou. Plzeň a Jablonec nastoupí ke svým zápasům v sobotu a Sparta vyzve v neděli Brno. Zajímavý boj probíhá i v dolních patrech tabulky, kde stále není o sestupujících rozhodnuto. O prvním sestupujícím by mohl napovědět zápas v Budějovicích, kam přijede Hradec Králové.

Naší svatyni hájí jablonecký brankář Hrubý.

Článek

Sparta podala v Liberci mizerný výkon a proti Brnu bude mít možnost složit reparát. Domácí budou mít k dispozici uzdraveného Kadeřábka i Kadlece. Chybět bude Spartě Vácha, který pyká za karetní trest. My věříme, že Sparta před domácími fandy Brno porazí a do naší sestavy putuje trio letenských. Obranu bude tradičně dirigovat Mario Holek, rychlými výpady by měl obranu hostí trápit Ladislav Krejčí a třetím do party je Václav Kadlec.

Jablonec vyzve Slavii

Ani Jablonec nenavázal na předešlé výkony a s Duklou prohrál. V nadcházejícím kole vyzvou jablonečtí na své půdě Slavii a o zisku tří bodů by nemělo být pochyb. V naší sestavě dáváme důvěru brankáři Hrubému, před kterým se bude snažit eliminovat útoky hostí Novák. V záloze se představí Jan Kopic.

Plzeň neměla v Teplicích štěstí a díky střelám, které mířily jen do brankové konstrukce, odjela ze severu Čech s jedním bodem. V neděli přivítá tým Miroslava Koubka Mladou Boleslav. Ta se bude muset obejít bez vykartovaného Ščuka, Plzni bude ze stejného důvodu chybět David Limberský. Věříme, že absenci Limberského se podaří Plzni nahradit a proti Boleslavi zvítězí. V našem výběru je uzdravený Václav Pilař a společně s ním Hrošovský s Procházkou.

Reklama

Související témata: