Hlavní obsah

Bohemians 1905 - Ml.Boleslav 1:1O poháry hrající Boleslav veze z Ďolíčku jen bod

MinutaMin. Tým Hráč Akce
20. Magera 0 : 1
23. Mikuš 1 : 1
Záznam online reportáže

Aktualizováno

Fotbalisté Mladé Boleslavi v zápase 27. kola Synot ligy na hřišti Bohemians 1905 uhráli remízu 1:1. Obě branky padly v rozmezí pouhých tří minut. Na čtvrtém místě mají jen dva body náskok na pátou Příbram. Výběr trenéra Karla Jarolíma vyhrál jen v jednom z posledních šesti kol. Jedenáctí Bohemians zatím nemají pojištěnou záchranu mezi elitou.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Zprava Josef Jindřišek z Bohemians a Lukáš Magera (18) z Mladé Boleslavi v souboji.

Článek

Bohemians měli v úvodu převahu a jako první zahrozili. V deváté minutě Mikušovu ránu z úhlu vyrazil gólman Hruška na roh. Na druhé straně jen těsně přestřelil Zahustel.

Ve 20. minutě otevřela skóre Mladá Boleslav po velké chybě Gajiče. Srbský obránce zpětnou přihrávkou hlavou našel soupeřova kapitána Mageru, který rovněž hlavou přehodil brankáře Zlámala.

Domácí však dokázali velmi rychle odpovědět a ve 23. minutě akci Moravce a Mosquery pohotově zakončil Mikuš. Pro Bohemians to byla teprve druhá branka do sítě Boleslavi za posledních šest vzájemných ligových duelů.

Po půli fotbalová nuda

Gajič své zaváhání před úvodním gólem částečně napravil, když v šestnáctce zblokoval pokus Skaláka. Diváci ale potom hodně dlouho čekali na další šanci nebo zajímavý moment vyrovnaného utkání.

Po změně stran se oba týmy v ofenzivě trápily ještě víc. Boleslavský útok nedokázal oživit ani střídající nejlepší týmový střelec Wágner.

Domácí trochu ožili až v závěrečné desetiminutovce. Kolumbijec Mosquera v pokutovém území pálil nepřesně a v závěru ještě Hruška bez problémů chytil pokusy náhradníků Bratanoviče a Lietavy.

27. kolo první fotbalové ligy:
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 1:1 (1:1)
Branky: 23. Mikuš - 20 Magera. Rozhodčí: Franěk - Wilczek, Vlasjuk. ŽK: Jindřišek - Kúdela. Diváci: 4023.
Bohemians: Zlámal - Pauschek, Gajič, Šmíd, Šírl - Bartek, Jindřišek, J. Rada (46. Žaloudek), Mosquera (82. Bratanovič) - Mikuš (76. Lietava), Moravec. Trenér: Pivarník.
Mladá Boleslav: Hruška - J. Kysela, Křapka, Koch, Bořil - Vacek, Kúdela - Zahustel, Skalák (85. M. Vukadinovič), Bartl (62. Wágner) - Magera (72. Ďuriš). Trenér: K. Jarolím.

Reklama