Hlavní obsah

A teď titul! Zápas s Jihlavou se v Plzni bude promítat i v pivovaru

Velký den je tu. Celá Plzeň věří, že fotbalisté Viktorie již dnes oslaví třetí mistrovský titul v historii klubu. Lídrovi tabulky stačí jakákoli výhra v domácí dohrávce 28. ligového kola proti Jihlavě. Pak by měl dvě kola před koncem nedostižný šestibodový náskok na druhou Spartu, s níž má lepší vzájemné zápasy. Zápas je vyprodaný, proto se také bude živě vysílat na nádvoří pivovaru.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňští fotbalisté před týdnem vyhráli na Spartě, cesta k titulu je volná....

Článek
Fotogalerie

Nechtějí nic zakřiknout, ale věří si, že rozhodující krok odkládat nebudou. "Mužstvo je vyspělé a myslím, že si dobře uvědomuje, v jaké se nacházíme fázi a jaký přišel čas. Tým zažil podobné koncovky, má z historie ponaučení, takže lídři uvnitř mužstva dokážou ostatní správně namotivovat a nasměrovat," ujišťuje trenér Miroslav Koubek.

Speciální akci pro fanoušky přichystal Gambrinus. Na základě obrovského zájmu fanoušků bude duel s Vysočinou vysílán živě na velkoplošné obrazovce. „Na nádvoří pivovaru před Návštěvnickým centrem bude nachystán stejný servis, jaký si sportovní fandové užívali při hokejovém šampionátu. K dispozici tak budou vedle velkoplošné projekce také stánky s občerstvením a doprovodný program. Fan zóna bude otevřena od 17 hodin," avizuje Tomáš Raboch z Plzeňského Prazdroje.

„Jsme rádi, že díky spolupráci se zástupci značky Gambrinus se pro naše fanoušky tato možnost otevře. Poptávka po vstupenkách byla enormní, zájem vysoko převyšoval kapacitu Doosan Areny. Věřím, že na nádvoří pivovaru tak vznikne další pomyslný kotel příznivců Viktorie, kteří poženou naše hráče za společným cílem. Klub do akce vloží vstupenky na utkání s Příbramí, šály a také podepsaný dres kapitána Davida Limberského. O tyto ceny budou moct fanoušci soutěžit v rámci doprovodného programu," říká Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

Pondělní podvečer na nádvoří pivovaru začíná a končí právě přímým přenosem fotbalového utkání. „Vnímáme otázky fanoušků na možnou podobu potenciálních mistrovských oslav. Nic však není rozhodnuto, takže se plně soustředíme na zápas a žádné oslavy neplánujeme," zdůrazňuje Pillár. „Jakékoliv případné oslavy bychom i vzhledem k rozhodnutí FAČR o předávání poháru směřovali až po třicátém kole."

Zápas Plzeň - Jihlava se hraje od 18:00, přímý přenos vysílá ČT Sport a on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: