Hlavní obsah

Uhrin se dal ve Slavii do díla i s asistenty Čuhelem a Černým

Praha

Také sešívaným začala letní příprava. Fotbalisté pražské Slavie do ní jdou s podstatnou novinkou. Místo odvolaného Miroslava Beránka se mužstva ujal trenér Dušan Uhrin mladší. Jeho asistentem je Petr Čuhel a brankáře bude trénovat bývalý gólman červenobílých Radek Černý. „Realizační tým bude v následujících dnech ještě doplněn,“ avizuje Uhrin.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nový trenér Slavie Praha Dušan Uhrin mladší během zahájení letní přípravy v Horních Počernicích.

Článek
Fotogalerie

Zatím musejí vzít za vděk azylem v Horních Počernicích. Slávisté zahájili přípravu v areálu na Xaverově, protože jejich Eden teď hostí mistrovství Evropy do 21 let.

Dušan Uhrin mladší už ve Slavii jednou působil jako sportovní ředitel mládeže a dělal také asistenta Karlu Jarolímovi a Josefu Pešicemu. Jako nový kouč áčka bude oficiálně představen až na čtvrteční tiskové konferenci.

„Nechci teď hovořit o cílech. Nejdříve musíme dát dohromady herní věci, které bych chtěl udělat podle sebe. Na základě toho stanovíme cíle, které ale musí mít Slavia nejvyšší," konstatoval Uhrin ve stručnosti před prvním středečním tréninkem na Xaverově.

Škoda a spol. ještě na dovolené

Jenom v civilu přišel spoluhráče pozdravit útočník Milan Škoda, který si na Islandu odbyl premiéru v reprezentaci. Kanonýr, o něhož může být po jeho životní sezóně zájem v zahraničí, dostal stejně jako další reprezentanti Deli a Kenia delší dovolenou.

„Samozřejmě s Milanem do příští sezóny počítáme, ale o hráčích zatím nechci hovořit. Všechno je v běhu," poznamenal Uhrin.

Z hostování na Žižkově se vrátili Josef Bazal, Tomáš Souček a František Mysliveček.

Reklama

Související témata: