Hlavní obsah

Rezek se vrací do české ligy, hrát bude za Příbram

Fotbalový útočník Jan Rezek posílí v nejvyšší soutěži Příbram. Třiatřicetiletý ofenzivní záložník či útočník, který naposledy oblékal dres kyperského Ermisu Aradippou, se Středočechům upsal na dva roky.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalový záložník či útočník Jan Rezek bude hrát za Příbram.

Článek

„Přesvědčil jsem Honzu, že po angažmá na Kypru má ještě čas na působení v třetiligových Domažlicích a u nás si může zahrát nejvyšší soutěž," komentoval přestupová jednání šéf příbramského klubu Jaroslav Starka.

„Je faktem, že jsem jednal s Domažlicemi, které bude trénovat můj bývalý spoluhráč Pavel Horváth. Ale nakonec jsem upřednostnil nabídku pana Starky zahrát si za Příbram první ligu. Doufám, že nikdo z nás nebude litovat," prohlásil Rezek po podpisu kontraktu. „Smlouvu jsme podepsali na dva roky. Máme tak náhradu za Zemana odcházejícího do Švýcarka, protože Rezek může hrát v útoku i ve středové řadě," řekl Starka.

Rezek v minulosti v české nejvyšší soutěži oblékal dres Teplic, Sparty, Bohemians 1905 a Plzně. Během 175 utkání vstřelil 28 branek, s plzeňskou Viktorií slavil mistrovský titul. V zahraničí Rezek působil v ruském Krasnodaru, čínském Čchang-čchunu i kyperských klubech Famagustě, Limassolu a Ermisu. V nejbližší

Během nejbližších dnů by měl smlouvu v Příbrami podepsat i Roman Bednář, který v klubu na jaře hostoval ze Sparty.

Reklama

Související témata: