Hlavní obsah

Nesmíme panikařit a mít hlavy dole, říká Fillo po debutu v dresu Teplic

Teplice

Dlouho to vypadalo, že fotbalový záložník Martin Fillo se při svém premiérovém startu v první lize za Teplice dočká vítězství. Jeho zásluhou domácí vedli nad Olomoucí 1:0 a ještě v devadesáté minutě měli dokonce dvougólový náskok. Nakonec o něj v nastavení přišli. Fillo tak po remíze 2:2 netajil rozpaky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Martin Fillo ještě v barvách Příbrami.

Článek

Co s vámi dělá fakt, že jste ztratili výhru doslova v posledních možných chvílích?Je to škoda. Zápas jsme drželi pod kontrolou. A pak v nastavení dostaneme během necelé minuty dva góly. Nepochopitelný zkrat v prvním kole soutěže, o to víc takový závěr mrzí. Musíme se snažit vynahradit si to v nejbližších zápasech.

Jak ke kolapsu došlo?Nevím, co se stalo v 91. minutě. Už to vypadalo, že utkání dohrajeme na výhru. Najednou jsme dostali gól a pak jako přes kopírák za padesát vteřin druhý. Měli jsme i za stavu 2:1 to uhrát vzadu, ale bohužel to nevyšlo. Tyhle momenty znehodnotily předchozí průběh.

Když pominete neuvěřitelný závěr - jaký to byl z teplické strany zápas?Nemáme se za co stydět. Utkání jsme odjezdili. Prvních třicet minut bylo hlavně soubojových. Hrálo se jednoduše, aby nikdo nic nezkazil. Bohužel jsme to praktikovali jen devadesát minut. Pak dominoval soupeř. Věřím, že se z remízy nesložíme. Bylo by zbytečné panikařit, jedeme dál. Nesmíme mít hlavy dole.

Při svém debutu v novém dresu jste skóroval. Jakou váhu tomu přikládáte?Jsem rád, že jsem se trefil. Jenom mi tenhle pocit kazí fakt, že jsme nevyhráli.

Reklama