Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Přehlídka skvělých gólmanů přibrzdila favority

Praha

Jeden brankář lepší než druhý a vybrat jen jediného bylo při sestavování ideální jedenáctky 3. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz hodně složité. Přednost nakonec přece jen dostal Milan Heča ze Slovácka, který zkrotil obhájce titulu a jeho tým i navzdory oslabení odvezl z Plzně senzační bod.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Přesilovka ani třeba výborný výkon letní posily Kopice mistrovskému týmu výhru nepřinesly. Gólman Heča se stal hrdinou víkendu a viktoriáni z něj byli nešťastní.

O nominaci si přitom říkali minimálně tři další brankáři. Rada z Dukly chytil v Liberci penaltu a tím Pražanům uhájil bod. Jihlavský Hanuš zase čistým kontem zásadně přispěl k výhře nad favorizovaným Jabloncem. A zlínský Dostál pak perlil na Spartě.

Letenští nakonec nováčka v klidu porazili. Opřít se mohli o záložníky Dočkala a Hušbauera, v obraně tvrdil muziku Costa. Spolu s Dočkalem jsou dalšími dvougólovými střelci kola teplický Fillo a ostravský Narh.

Skalák po zranění už zase řádí v dresu Mladé Boleslavi, Dukla spoléhá i na produktivního Bergra. Proti Slavii se pak vytáhl brněnský obránce Košťál a klokan Šmíd dal Olomouci i gól.

Sestava 3. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Heča (Slovácko) - Šmíd (Bohemians), Košťál (Brno), Costa (Sparta) - Kopic (Plzeň), Dočkal (Sparta), Hušbauer (Sparta), Fillo (Teplice) - Berger (Dukla), Narh (Ostrava), Skalák (Mladá Boleslav).

Reklama