Hlavní obsah

Jiráček jedná o odchodu z Hamburku do Sparty. Agent už je v Německu

Hamburk
Aktualizováno

Chystá se další návrat? Záložník Petr Jiráček by mohl zamířit z Hamburku do Sparty. Podle deníku Bild už devětadvacetiletý fotbalista začal s pražským klubem jednat a možnost hráčova odchodu potvrdil pro server kicker.de také trenér německého celku Bruno Labbadia. O Jiráčkově vyvázání ze smlouvy už přímo v Hamburku jedná hráčův agent Dalibor Lacina.

Foto: Profimedia.cz

Petr Jiráček je blízko přestupu do pražské Sparty.

Článek

"Už jsme spolu mluvili, ale nic není hotové. Doufám ale, že se to vyřeší rychle," citoval Bild Jiráčka, který přišel do Hamburku před třemi lety z Wolfsburgu za čtyři milióny eur. V klubu, v němž má stále platný kontrakt až do léta příštího roku, se však neprosadil a dostal svolení hledat si nové angažmá.

To, že se k Jiráčkově odchodu z německého klubu schyluje, dokládá fakt, že v Hamburku od úterý jedná Dalibor Lacina, majitel společnosti International Football Marketing & Management, která záložníka zastupuje.

„Ještě není co komentovat konkrétně. Pracujeme na přestupové variantě do některého z jiných klubů a věříme, že se nám to podaří," napsal Lacina v SMS zprávě Sport.cz.

"Sparta nemá k přestupu Petra Jiráčka zatím žádný komentář," řekl Sport.cz mluvčí pražského celku Ondřej Kasík. Nicméně podle zákulisních informací Letenští kolem Jiráčka krouží, stejně jako kolem ostravského obránce Michala Frydrycha.

Kromě týmu z Letné se o devětadvacetiletého záložníka podle Hamburger Morgenpost zajímá také turecký tým Akhisar Belediyespor. "Objevila se možnost, že by mohl odejít. Ale nic není hotové," prohlásil Labbadia.

Reklama

Související témata: