Hlavní obsah

FANTASY: Frydrych se loučí s Ostravou. Zaskočí Dukla po Plzni i Spartu?

Po úvodních zápasech o Evropskou ligu, které nedopadly pro české fotbalové fanoušky vůbec špatně, se zraky Fantasy hráčů upírají opět na domácí soutěž. Její páté kolo začne už dnes ve 20:15 zápasem mezi Mladou Boleslaví a Zlínem.

O kapitánskou pásku si výkonem proti Spartě řekl mladoboleslavský Jasmin Ščuk.

Článek

Ostrava získala z dosavadních čtyř utkání pouze jeden bod a krčí se na posledním místě tabulky. Proti Slavii bude mít šanci svou bodovou bilanci napravit. Věříme, že se to domácím podaří a na své půdě dosáhnou na první letošní výhru. Eliminovat největší hrozbu Slavie Škodu se bude snažit Frydrych s Pavlenkou.

Pro Frydrycha se jedná s velkou pravděpodobností o poslední zápas za Ostravu. Obránce Baníku má totiž namířeno do Sparty. Jasno o svém působiští nemá ani Pavlenka, který by mohl obléknout dres Jablonce.

Důvěru dáváme Matějovskému

Čelo tabulky patří i po divoké přestřelce s Mladou Boleslaví Spartě. V pátém kole přivítají Ščasného svěřenci na svém hřišti Duklu Praha a my věříme, že si připíšou další tři body. Otázkou je, v jaké sestavě Letenští nastoupí.

Vykartovaný Matějovský nemohl zasáhnout do utkání proti Thunu  a na hře Sparty to bylo znát. Věříme, že proti Dukle nastoupí a bude režírovat útočné akce domácích. Společně s Matějovským se objeví v sestavě Dočkal, který by mohl navázat na svůj gólový apetit z pohárového zápasu.

Mladá Boleslav v zápase proti Spartě potvrdila, že před vlastními diváky je skutečně těžkým soupeřem. Zlín sice drží druhou pozici v tabulce a navíc se chlubí velmi pevnou obranou, která inkasovala pouze na Letné. Přesto si myslíme, že se Boleslavi podaří obranu hostí prolomit a vstřelí minimálně dvě branky. O ty by se měla starat dvojice Skalák - Ščuk.

Reklama

Související témata: