Hlavní obsah

Klokani litovali další ztráty: Máme teď na čem pracovat

Praha

Jako noc a den se lišily názory aktérů z obou týmů na remízu 1:1 ve vršovickém Ďolíčku. Zatímco domácí Klokani ji berou jako velkou ztrátu, Příbramští, kteří tu teprve podruhé za jedenáct let remízovali, jinak vše prohráli, si bodu naopak cení jako plusového.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Patrik Schick z Bohemians a příbramský obránce Tomáš Hájovský v souboji během utkání 5. kola Synot ligy.

Článek
Fotogalerie

Trenér domácích Roman Pivarník nebyl s bodem spokojený. „Škoda, že jsme zápas výsledkově nezvládli. Dařilo se nám vytvářet šance, většinu zápasu jsme dominovali a můžeme jen litovat, že jsme nepřidali druhý gól. Naopak jsme zbytečně inkasovali. Nemám, co bych mužstvu vytkl, jen ty šance, které jsme neproměnili, a nebylo jich málo. Mrzí mě, že jsme v pěti zápasech nedokázali ani jeden uhrát na nulu vzadu. Hlavně domácí remízy jsou ztrátami. Máme teď na čem pracovat," konstatoval Pivarník.

David Bartek dal parádní gól rybičkou a nejen on věřil, že bude vítězný... „Bohužel nebyl, což nás mrzí. Moc jsme chtěli vyhrát, ale máme zase jen bod. Oproti těm z Jablonce a Dukly je tenhle ztrátou, stejně jako ten doma s Olomoucí," krčil smutně rameny.

Rezek i Tobiáš bod brali

Kouč hostí Pavel Tobiáš byl s bodem nakonec spokojený: „Bohemka potřebovala nutně tři body. Do zápasu vlítla a my jsme její tempo nezachytili. Byli jsme všude o krok později. Hůř jsme bránili. Zbystřili jsme až po inkasovaném gólu. Dvě šance měl Bednář, ale neproměnil. V kabině jsem zvýšil hlas. Ve druhé půli jsme přidali, vytvářeli jsme si nebezpečné situace, ale od naší silné ofenzívy jsem čekal víc. Gól jsme přeci jenom dali a získali bod, s nímž jsem spokojený. Chtěli jsme Bohemku udržet pod sebou, což se povedlo."

Za úspěch bral bod i střelec vyrovnávací branky Jan Rezek. „Přijeli jsme pro tři, ale jsme rádi za jeden. Nezačali jsme dobře, hráli jsme daleko od sebe, pak nás to stálo hodně sil," konstatoval. Ke svému gólu pak řekl: „Matěj Končal poslal těžký centr, míč padal dolů a Škerle ho trefil hlavou nebo kolenem. Bylo dobře, že jsem nezůstal stát, ale balón sledoval, a pak jsem ho uklidil do brány."

Reklama

Související témata: