Hlavní obsah

S Ostravou trénují Lásik a Machovec, přestoupit ale zatím nemohou

Fotbalisty Ostravy by mohli posílit obránce Jaroslav Machovec a záložník Richard Lásik. Oba hráči se zapojili do přípravy nejhoršího prvoligového týmu, který má nyní kvůli dlouholetému sporu s Viktorií Žižkov zablokovány přestupy a nemůže registrovat nové hráče.

Foto: Josef Omelka, ČTK

Fanoušci Baníku Ostrava.

Článek

Třiadvacetiletý záložník a trojnásobný bývalý slovenský reprezentant Lásik na Bazaly přišel ze Slovanu Bratislava, devětadvacetiletý levý krajní obránce Machovec byl po letním odchodu z Českých Budějovic bez angažmá. Ani jednoho z nich stejně jako bývalého slávistu Tomáše Mičolu zatím nemůže Ostrava nasadit v zápasech, protože zákaz přestupů trvá.

"Věříme, že se nám na základě kroků, které jsme podnikli v minulých dnech, podaří co nejdříve dosáhnout odblokování přestupů a že následně budeme moci oficiálně prezentovat také nově příchozí hráče," uvedl klub v prohlášení.

Kromě tří potenciálních posil se opatření arbitrážní komise vztahuje i na záložníka Václava Ježdíka, kterému skončilo měsíční hostování z Bohemians Praha a Baník ho nestihl získat na přestup.

Poslední tým ligy se v pondělí představí v dalším kole nejvyšší soutěže na hřišti Dukly Praha.

Reklama

Související témata: