Hlavní obsah

Hrajeme dobře, ale utíkají nám body, lituje Pivarník další ztráty

Propad až na čtrnácté místo prvoligové tabulky postihl fotbalisty Bohemians Praha 1905 po prohře 1:2 v Teplicích. Klokani tak stále čekají na první vítězství v sezóně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Bohemians Roman Pivarník.

Článek

„Bohužel nám utíkají body i v zápasech, ve kterých hrajeme dobře. Už jsme mohli naplno bodovat předtím s Příbramí, nyní jsme sahali alespoň po remíze," mínil trenér Roman Pivarník. Jeho svěřenci marně doháněli manko. „Postupně jsme vystupňovali tlak a po kontaktním gólu jsme měli šance na vyrovnání. Škoda, že odjíždíme s prázdnou," posteskl si kouč.

Ani brankář Zdeněk Zlámal není spokojený s dosavadním čtyřbodovým ziskem týmu. „Sice jsme prohráli jen dvakrát, ale čtyři plichty nejsou úspěchem. Bodíky narůstají po remízách pomalu," přemítal zkušený gólman.

V Teplicích Zlámal v závěru gól nevstřelil

Co rozhodlo v Teplicích? „Štěstí pro domácí. Podali jsme dobrý výkon, z něhož jsme měli vytěžit lepší výsledek," pravil Zlámal. Obdržel dva góly, ale blýskl se například skvělým zákrokem při dělovce Ljevakoviče. „Bylo to rychlé. Vystřelil z velké dálky, že mě to překvapilo. Ale ne zase tolik, aby míč skončil v síti," líčil gólman.

V nastaveném čase se stejně jako při zápase na Dukle přesunul na teplickou polovinu. Na Julisce slavně skóroval, v Teplicích mu to nevyšlo. „Už jsem měl míč skoro na hlavě, ale někdo mě zatáhl za rameno, takže jsem se k hlavičce nedostal. Asi by nebyla moc prudká, protože jsem byl dál od brány. Jestli to byl penaltový faul, to nevím," usmál se Zlámal.

V příštím kole čeká Klokany zápas s Plzní. „Soupeř bude jasným favoritem. Ale když bojovností navážeme na výkon z Teplic a ještě k tomu něco přidáme, mohli bychom uspět," dodal brankář Pražanů.

Reklama