Hlavní obsah

Díky, táto! Ligový Víkend otců je věnován rodinám, fandí i Áda Větvička

Díky, táto, že jsi mě k fotbalu přivedl. V tom se české hvězdy shodují. Je proto jen logické, že nadcházející 10. kolo Synot ligy se pod přívlastkem Víkend otců bude věnovat ústřednímu tématu. Právě otcům s dětmi respektive rodinám, které zavítají na stadióny české nejvyšší soutěže. Všech osm prvoligových klubů připraví na svých stadiónech pro fanoušky řadu doprovodných akcí.

Upoutávka na Víkend otcůVideo: synotliga.cz

 
Článek

Díky,táto!

Navlékl zelenobílý bohemácký dres a zafandil si. Také Leoš Noha, populární zdravotník Áda Větvička z Okresního přeboru, se zapojil do kampaně.

„Každý z nás si jistě vzpomíná na svou první návštěvu ligového utkání přímo na stadiónu a v drtivé většině jsme ho navštívili s tátou. Tento vztah je pro nás velmi důležitý, a proto ho chceme maximálně rozvíjet," poukazuje Dušan Svoboda, šéf Synot ligy.

Jedno ligové kolo v podzimní a jedno v jarní části sezóny bude znovu věnováno právě otcům s dětmi. Těšit se mohou na speciální program, který pro ně soutěž a jednotlivé kluby připraví.

Víkend otců i ve 24. kole

„Znovu se všichni tátové, jejich potomci a vlastně celé rodiny dočkají různých zvýhodnění. Je to společný projekt všech klubů a doufám, že se opět povede," říká Svoboda.

Víkend otců se v této sezóně bude konat hned dvakrát. Od pátku do neděle v 10. kole a pak také na jaře ve 24. kole. „Hlavním důvodem je fakt, že jsme chtěli umožnit všem šestnácti klubům, aby na domácím stadiónu uspořádaly své utkání právě v duchu Víkendu otců," vysvětluje Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Fanoušci se tak mohou těšit na autogramiády, slevy na rodinné vstupné, dětské fotbalové divadlo, soutěž o automobil či víkendový pobyt. Veškeré informace příznivci najdou na oficiálním webu soutěže a také na stránkách jednotlivých klubů.

Reklama

Související témata: