Hlavní obsah

Indián Holenda, kopačka Hollweg. V Plzni nastává Valašský víkend

Plzeň

Jan Holenda s čelenkou hokejového indiána a Ryan Hollweg s cylindrem fotbalového příznivce? Kdepak, žádná chyba, ale cílená záměna. Plzeňské fanoušky totiž čeká akce Valašský víkend. V sobotu fotbalisté Viktorie přivítají Zlín, v neděli se pak plzeňští indiáni postaví hokejistům Zlína.

Foto: fcviktoria.cz

Bude snad z Holendy hokejista a z Hollwega fotbalista...?

Článek
Fotogalerie

Razí projekt "Jedno město - jedno srdce", a tak se oba plzeňské kluby rozhodly, že spojí své síly v boji o fanouška. Za fotbalové vstupenky, které si diváci koupí na sobotní utkání Viktorie, mohou uplatnit padesátiprocentní slevu na extraligový hokej. Stejná možnost se nabízí také držitelům celosezónních permanentek Viktorie.

„Valašským víkendem bychom rádi zahájili užší spolupráci s fotbalovou Viktorkou směrem k plzeňským fanouškům. Vážíme si všech věrných, kteří pravidelně navštěvují zápasy obou plzeňských týmů. Jsme si vědomi toho, že pro spoustu z nich se jedná o časově, ale i finančně náročného koníčka," uvádí Martin Straka, generální manažer HC Škoda Plzeň.

Vzájemná oblíbenost je patrná. Do Doosan arény chodí Martin Straka, Tomáš Vlasák nebo Jaroslav Špaček. Naopak Pavel Horváth bývá často zabírán kamerami v hledišti při zápasech indiánů, své hokejové kamarády podporují také Michal Ďuriš nebo David Limberský.

„Je úžasné, že hokejisté drží první místo v tabulce. Bojují jako lvi, jako praví Plzeňáci. Stejně tak se chceme na fotbalovém hřišti prezentovat my. Stojíme při sobě a věřím, že pro oba týmy se sezóna nadále bude vyvíjet příznivě," pochvaluje si Horváth.

Přídavek vstupenek do Vídně

Fotbalisté zároveň bojují v Evropské lize a již příští čtvrtek je čeká důležitý duel na Rapidu. Tuto sobotu od 14:30 bude v den zápasu se Zlínem ve fanshopu Viktorie spuštěn dodatečný prodej 250 vstupenek na utkání ve Vídni.

„Zástupci Rapidu Vídeň nám při jejich čtvrteční návštěvě Doosan Areny předali dodatečných 250 vstupenek do jednoho ze sektorů hlavní tribuny. Na tato místa Viktoria přesune rodiny hráčů a také část obchodních partnerů klubu, uvolněné sedačky v sektoru hostů budou v plné míře uvolněny pro potřeby fanoušků Viktorie," poukazuje tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Reklama

Související témata: