Hlavní obsah

Rogoz nesmí za slovní atak na rozhodčí dva týdny působit v jakékoliv funkci

Disciplinární komise Fotbalové asociace FAČR potrestala vedoucího mužstva Příbrami Romana Rogoze zákazem výkonu jakékoliv funkce na dva týdny. Funkcionář středočeského klubu pyká za nevhodné chování vůči rozhodčím ve víkendovém ligovém duelu se Spartou, které vyvrcholilo vykázáním z lavičky na tribunu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Příbramský trenér Pavel Tobiáš (dále) a Roman Rogoz během utkání 10. kola Synot ligy se Spartou.

Článek

Disciplinárka na dnešním zasedání také zahájila řízení se čtyřmi prvoligovými kluby. Se Slováckem a Jabloncem kvůli nedostatečné pořadatelské službě a s pražskou Slavií a Ostravou za nevhodné chování části hostujících fanoušků.

Sparťanům Martinu Frýdkovi a Costovi Nhamoinesuovi zastavila komise činnost na jedno kolo kvůli čtyřem žlutým kartám v sezoně. V druhé lize dostali stejný trest vyšehradský Tomáš Egert a Marián Jarabica z Frýdku-Místku.

Vyloučený Jan Schaffartzik z Opavy udeřil soupeře loktem a disciplinárka mu za to udělila trest na čtyři soutěžní zápasy. Poloviční distanc si za vražení do soupeře a následné vyloučení vysloužil ústecký Alois Hyčka a jedno utkání si nezahraje třinecký Jiří Janoščin.

Reklama

Související témata: