Hlavní obsah

Řepka bude proti Plzni zase kopat za Spartu, tentokrát ve studiu

Praha

Neodcházel z Letné zrovna v nejlepším. Nedávno se však na ni vrátil při exhibici Jaromíra Blažka a v neděli bude bývalý kapitán Tomáš Řepka fotbalovou Spartu reprezentovat v televizním studiu k ligovému šlágru v Plzni. Zápas se hraje v neděli od 15:00 a vysílá ho stanice O2 Sport. S moderátorem Petrem Svěceným rozebere duel také příbramský Jan Rezek, který má za sebou angažmá jak ve Spartě, tak v Plzni. On-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Řepka ještě s kapitánskou páskou Sparty.

Článek

Televize slavila úspěch během velkého pražského derby, a tak znovu přinese fanouškům možnost volby komentáře. Spolu s neutrálním bude k dispozici také tzv. plzeňsko-sparťanský.

„Oba komentátoři budou tentokrát sedět přímo vedle sebe a komentovat hru společně, což přidá určitě na emocích a možná to přinese nejedno překvapení," usmívá se Tomáš Radotínský, šéfkomentátor fotbalových přenosů O2 Sport.

"Za Spartu bude komentovat Jakub Kohák a za Plzeň jsme vybrali moderátora Petra Jančaříka, který je velkým fanouškem Viktorky," avizuje Radotínský.

Ostře sledovaný bude duel mezi sparťanem Lafatou a domácím Ďurišem. Oba kanonýři jsou s devíti zásahy nejlepšími střelci Synot ligy a televize proto připravila premiérově jednu novinku.

"Na oba střelce se zaměří speciální kamery, takže si divák může vybrat, jestli chce sledovat hru Davida Lafaty, nebo naopak jen výkon Michala Ďuriše," představuje Radotínský další z exkluzivních funkcí multidimenze.

Jak dopadne šlágr 12. kola Synot ligy?
Vyhraje Plzeň
43,5 %
Zápas skončí remízou
10 %
Zvítězí Sparta
46,5 %
Celkem hlasovalo 6297 čtenářů.

Reklama

Související témata: