Hlavní obsah

FANTASY: Lafata znovu v sestavě Sparty! Věříme i kanonýrovi Slavie

Dnes ve 20:15 odstartuje další kolo Fantasy ligy. Sparta se v něm pokusí odčinit porážku z Plzně. Ta bude chtít zapomenout na pohárovou prohru s Vídní a Liberec naopak touží navázat na povedené utkání v Nizozemsku. Kteří hráči by měli bodově obohatit vaše Fantasy konta?

Maximální zastoupení má v našem výběru pouze Mladá Boleslav.

Článek

David Lafata

Letenský kapitán se uzdravil a ve čtvrtek ukázal, jak je jeho pobyt na hřišti pro tým důležitý. Když je ve vápně, dokáže k sobě magnetickou silou přitáhnout míč a poslat ho tam, kam patří. Sparta se musí rychle oklepat z porážky, kterou jí nadělila Plzeň a před domácími fandy porazit Teplice. David Lafata by měl být tím, kdo zavelí k brankové kanonádě.

Milan Škoda

Slávistický útočník zatím marně vzpomíná na své výkony z loňské sezony. V neděli bude chtít Slavie navázat na výhru z Teplic. V cestě budou Slavii stát v malém pražském derby klokani. Věříme, že Škoda se v zápase minimálně jednou prosadí a svými góly rozhodne o výhře sešívaných.

Jiří Skalák

Kdo jiný by měl obléknout kapitánskou pásku než Jiří Skalák. Produktivní záložník, který patří k nejlepším záložníkům v lize má na svém kontě už šest branek. Skalák nese velkou zásluhu na tom, že Boleslav je nejlépe střílejícím týmem ligy. Do sítě soupeřů nasázela už 31 branek. My věříme, že další přidá buď sám Skalák, nebo jich několik připraví pro své spoluhráče, třeba Lukáše Mageru.

Vlastimil Hrubý

Jablonci se zatím v domácí soutěži nedaří. Z posledních pěti utkání čtyři remizoval a jeden prohrál. Nejvyšší čas začít zase vyhrávat. Dnes přijede do Jablonce Olomouc, která patří k nejhůře střílejícím týmům soutěže. Věříme, že se hostům nepodaří skórovat a Vlastimil Hrubý si připíše čisté konto.

Reklama

Související témata: