Hlavní obsah

Plzeň na jaře posílí sparťané Bičík a Honka

PLZEŇ

Rezervní sparťanský gólman David Bičík odchází na půlroční hostování do Viktorie Plzeň, doprovodí ho také jeho klubový spoluhráč Ondřej Honka. Oba fotbalisté se v pondělí zapojili do přípravy v západočeském klubu, formálně bude hostování dotaženo v příštích dnech. Řekl to plzeňský ředitel Radomír Havel.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Plzeň posílí dva sparťané na hostování - ilustrační foto.

Článek

Podle Havla chybí ještě přesun obou fotbalistů administrativně uzavřít, ale příchodu do Viktorie prý nic nebrání. "Věřím, že se všechny náležitosti se podaří uzavřít co nejdříve. I proto už oba dva začali trénovat dnes u nás," řekl funkcionář.

Čtyřiadvacetiletý sparťanský odchovanec Bičík se dosud střídal v pozici letenské dvojky s Tomášem Grigarem, ligovou premiéru si odbyl v derby se Slavií v březnu 2004. Dosud má na svém kontě čtyři zápasy, ani v jednom jeho tým neprohrál a dvakrát neinkasoval.

Devatenáctiletý útočník Honka dosud šanci předvést se na prvoligové scéně nedostal. V létě sice absolvoval pod trenérem Hřebíkem část přípravy, ovšem do letenského kádru se nevešel a naposledy nastupoval v klubové rezervě.

Reklama

Související témata: