Hlavní obsah

Trénoval jsem naplno a psychicky jsem si odpočinul, říká teplický Ljevakovič po dvouzápasovém trestu

Dvouzápasový trest za osm žlutých karet si odpykal teplický fotbalový záložník Admir Ljevakovič. A je tedy znovu připraven zasáhnout do ligových bojů, v nichž Teplice čeká v dalším kole zápas na půdě posledního Baníku Ostrava. „Pojedeme tam s cílem vyhrát,“ tvrdil Ljevakovič v rozhovoru pro Sport.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Teplický Admir Ljevakovič.

Článek

Jak jste strávil nucenou zápasovou pauzu?

Každý den jsem trénoval naplno, ale psychicky jsem si určitě odpočinul. Naše mužstvo uhrálo během té doby dvě remízy. Škoda, že jsme neporazili Mladou Boleslav. Ale i bod je dobrý. Chodil jsem po tribuně a chvílemi jsem byl dost nervózní. Když to kluci na hřišti zvládají, kouká se na to přece jen lépe (úsměv).

Co říkáte na fakt, že váš bývalý teplický spoluhráč a defenzivní záložník Takács působí právě v Mladé Boleslavi? Naopak v teplické středové řadě nastupují nově Soungole, Gregáň a častěji se zapojuje i Kodeš.

Je to fotbal, hodně se kádry mění. I během půl roku několik hráčů odejde, nebo přijde. Kodeš s Gregáněm si zasloužili šanci, nevidím v tom problém. Trenér jim věří a ti kluci chtějí příležitost v sestavě využít.

Tepličtí při vaší neúčasti remizovali 1:1 a 0:0.

Dostali jsme jedinou branku, což je dobré z pohledu defenzivy.

Jak se chystáte na zápas v Ostravě?

Víme, že Baník nemá co ztratit. Jeho hráči mohou nastupovat s čistou hlavou. Získali bod v Jablonci, předtím vyhráli nad Zlínem. Skórovali i na Slavii a proti Dukle. Doufám, že si na ně připravíme dobrou taktiku. Pojedeme tam se záměrem vybojovat nějaké body, nejlépe všechny tři.

Reklama