Hlavní obsah

Sešívání skládají reparát za velké derby, s Duklou ještě neprohráli

Praha

Samá derby. Před dvěma týdny na Letné sešívaní neuspěli, na Julisku jezdí mnohem raději. Fotbalisté Slavie nastoupí v dohrávce 23. ligového kola na Dukle, která je v 11 zápasech samostatné ligy ještě neporazila (6 remíz a 5 porážek). Utkání se hraje dnes od 15:00, přímý přenos vysílá O2 Sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Slavie Milan Škoda (uprostřed), Tomáš Jablonský (vlevo) a Simon Deli oslavují gól.

Článek

Los jim naservíroval dva duely s pražskými soupeři za sebou.

„Je to malé pražské derby, na které se těšíme. Chceme samozřejmě uspět, protože jsme prohráli se Spartou. Chtěl bych, aby hlavně přišli diváci a povzbudili nás, budeme to potřebovat. Musíme hrát tak, abychom získali tři body," ujišťuje trenér Dušan Uhrin v rozhovoru pro klubové stránky.

Obránce Simon Deli během pauzy reprezentoval Pobřeží Slonoviny. „Na ligové utkání se už těším. Věřím, že na Dukle zvítězíme, protože potřebujeme do tabulky získat důležité tři body," poukazuje stoper.

Hledá se náhrada za Hušbauera

Červenobílí stále nejsou kompletní. Železník s Jablonským určitě nenastoupí, brankář Berkovec také ne. Navíc se na Spartě vykartoval Hušbauer.

„Pepa Hušbauer hrál každý zápas. Absence je to veliká, protože jsme na něj spoléhali. Ale aspoň vyzkoušíme jiné hráče, kteří zatím nedostali šanci, což je pro ně také důležité. Aby věděli, že tady nejsou jen proto, aby trénovali," říká Uhrin.

„S Duklou se nám sice relativně daří, ale na podzim jsme s nimi doma remizovali, takže jim máme co vracet," připomíná kanonýr Milan Škoda.

Reklama

Související témata: