Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Udatní klokani i vichřice z Julisky

Mají hodně rozkolísanou sezónu, páteční večer jim ovšem vyšel nadmíru. Fotbalisté pražské Dukly na Julisce nasázeli Jablonci šest gólů, což se samozřejmě odrazilo ve složení ideální jedenáctky 25. kola Synot ligy podle Sport.cz. Dukla dodala do sestavy trojlístek hráčů, o nominaci si říkali i další. Nechybějí ani dva zástupci udatných klokanů.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 25. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Dva zápasy již téměř jistě rozhodly o titulu. Plzeň svou roli zvládla, přestože Melichárek v brance Brna dlouho čaroval. Viktoria nakonec zápas otočila, k obratu zavelel především obránce Baránek. Naopak Sparta znovu ztratila. Dočkal sice v Ďolíčku na gól přihrál a druhý dal sám, jenže na víc než remízu 2:2 to v derby nestačilo. Klokany posunul do vedení Acosta, vynikající partii pak sehrál nestárnoucí Čížek.

Raritou kola je výhra Dukly 6:1 nad Jabloncem. Severočeši se na Julisce zcela rozložili, domácí si pak mohli zařádit. Především autor dvou gólů a dvou asistencí Mareš, zdatně mu sekundovali také Vrzal a Marek Hanousek.

Liberec zdolal Jihlavu především díky dvěma trefám norského Albánce Shaly, v obraně hrál prim kapitán Pokorný. Mladá Boleslav zvítězila na Slovácku, v jejím dresu byl znovu vidět dlouhán Magera.

Sestava 25. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Melichárek (Brno) - Pokorný (Liberec), Baránek (Plzeň), Vrzal (Dukla) - Acosta (Bohemians), Marek Hanousek (Dukla), Dočkal (Sparta), Shala (Liberec) - Čížek (Bohemians), Magera (Mladá Boleslav), Mareš (Dukla).

Reklama