Hlavní obsah

FANTASY: Příbram, nebo Olomouc? Který tým doprovodí Ostravu do druhé ligy?

fantasy

Poslední ligové dějství klepe na dveře. Program kompletního 30. kola tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže je naplánováno na sobotu 14. května v 15:30. Mistr i postupující do kvalifikací pohárů jsou známi. Poslední kolo rozhodne o druhém sestupujícím, který doplní Ostravu. Aby to nebyla Příbram, musí v Jablonci bodovat, pak ji nemusí výsledek Olomouce zajímat. Koho také stavíme do týmu?

Do branky stavíme Bičíka

Článek

Alois Hyčka

Obránce Brna se prezentoval velmi dobrým výkonem proti Spartě. Výkon korunoval rozhodující brankou. Věříme, že při loučení s trenérem Kotalem, bude stejně aktivní a v Ostravě se postará o jednu z branek svého týmu.

Ondřej Vrzal

Poslední zápas letošní sezóny odehraje Dukla před domácími fandy proti Slovácku. Věříme, že se rozloučí se sezónou vítězně. Do sestavy míří kromě Vrzala, který patří s 5 góly ke třem nejlepším střelcům týmu i Mareš, kterému oblékáme kapitánskou pásku.

Jan Navrátil

Olomouci k záchraně nemusí stačit ani výhra nad Teplicemi. Pokud Příbram zaboduje v Jablonci, soutěž Olomouc opustí. Věříme, že Hanáci zaberou a Teplice porazí. Olomouc se sice nepyšní oslnivou formou, ale Teplice na tom nejsou lépe. Poslední zápas, který dotáhli Tepličtí do vítězného konce, se datuje do 19. března. Teplice v ten den vyhrály v Ostravě.

Do naší sestavy putuje Jan Navrátil, který za sezónu nasbíral 4 branky a 4 asistence. Je tak nejproduktivnějším hráčem svého týmu.

Reklama