Hlavní obsah

Další posila v Plzni! Viktoria vyhrála souboj s Libercem o zlínského Poznara

Mistrovská Plzeň získala třetí posilu, v úterý dotáhla do konce transfer zlínského kapitána Tomáša Poznara! Jednání o jeho příchodu do Doosan Areny se na několik dnů zadrhla, do hry totiž mocně vstoupil Liberec. Nakonec ale bitvu o sedmadvacetiletého fotbalového útočníka Viktoria vyhrála. Ve Štruncových sadech podepsal smlouvu na tři roky.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zlínský útočník Tomáš Poznar (vpravo) v zápase proti Karviné.

Článek

„Jsme rádi, že jsme se domluvili a Tomáš se může připojit k týmu," citoval web Viktorie generálního manažera Adolfa Šádka.

Poznar je třetím novým hráčem, kterého Západočeši v létě angažovali, v uplynulém týdnu přišli do Doosan Areny záložníci Martin Zeman a albánský reprezentant Ergys Kace. "Podařilo se nám posílit kádr o hráče, který prokázal své kvality. Jsme přesvědčeni, že nám Tomáš pomůže jak v domácích soutěžích, tak i v zápasech Evropské ligy," podotkl Šádek. Opačným směrem míří záložník David Štípek, jehož současné hostování ve zlínském klubu se mění v přestup.

Poznar po pondělní dohrávce s Karvinou uvedl, že to byl jeho poslední zápas v dresu Zlína. S tím, že už se přestup zřejmě domluvil. Nedokázal ovšem říct, kam zamíří. Jestli do Liberce, nebo do Plzně.

„Od svého manažera vím, že jsem už prodaný. Kam, to sám netuším. Jsem sice zlínský patriot a z týmu lídra se mi neodchází lehce, ale chci se posunout někam dál a zahrát si Evropskou ligu," řekl Poznar. Vyplní se mu to v Plzni.

Reklama

Související témata: