Hlavní obsah

Kozel nevyšel, Látal se vrací do Polska. Slavia prý teď cílí na Zemana

Praha
Aktualizováno

Fotbalové Slavii nevyšla prioritní varianta s Lubošem Kozlem jako s nástupcem v pondělí odvolaného Dušana Uhrina. Nevyjde jí ale ani varianta B s Radoslavem Látalem, který se vrací do Piastu Gliwice. Sešívaní tak nyní podle serveru isport.cz cílí na Zdeňka Zemana. Ve hře jsou ovšem nadále trenčínský trenér Martin Ševela nebo bývalý kouč mistrovské Plzně Karel Krejčí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Radoslav Látal do Slavie zřejmě nepůjde.

Článek

„Konkrétní jednání s adepty na post trenéra Slavie nebudeme komentovat až do chvíle, kdy zveřejníme jméno nového trenéra A-týmu," řekl dnes odpoledne serveru Sport.cz tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Krach námluv s Lubošem Kozlem, které kouč stopl těsně před jejich úspěšným uzavřením (údajně kvůli úniku citlivých informací z jednání s vedením Slavie), uvrhl sešívaný management do svízelné situace.

Adepti, kteří byli v prioritě za Kozlem, pochopitelně mezitím neseděli doma, vedli jednání s jinými kluby. V případě Látala úspěšně, jeho návrat do Gliwic je hotovou věcí.

Podle zákulisních informací obrátili červenobílí pozornost na 68letého kouče českého původu Zemana. Charismatický trenér, který naposledy působil ve švýcarském Luganu, v minulosti vedl například oba římské kluby AS a Lazio.

V případě neúspěchu jednání se Zemanem by přišli na řadu další kandidáti, kteří jsou teď „na čekané". A sice progresívní kouč Trenčína Martin Ševela, nebo Karel Krejčí, který v uplynulé sezóně dovedl k titulu Viktorii Plzeň.

Reklama

Související témata: