Hlavní obsah

Mladá Boleslav - Příbram 3:0 Příbram neskórovala ani v přípravě

Fotbalisté Příbrami neprotrhli střelecké trápení ani v přípravném utkání v Mladé Boleslavi, kde prohráli 0:3 po gólech Miljana Vukadinoviče, Golgola Mebrahtua a Jana Chramosty.

Článek

Oba celky, které spolu hrály již ve druhém ligovém kole, využily reprezentační přestávky k vzájemnému zápasu. Příbram se potřebuje chytit, neboť v lize ještě nebodovala ani neskórovala. Boleslav zase pracuje na změnách pod novým trenérem Leošem Kalvodou.

V prvním poločase ještě Příbram třetímu celku tabulky odolávala, ale po změně stran se střelou zpoza vápna prosadil Vukadinovič. Stejný hráč připravil snadný gól pro Mebrahtua a skóre završil technickou střelou z 18 metrů Chramosta.

V dresu Mladé Boleslavi nastoupil zkušený záložník Tomáš Borek, který by mohl Středočechy posílit jako volný hráč po zranění Jakuba Rady. Během léta bojoval Borek o místo v kádru Dukly. Poslední tři roky strávil v Turecku.

Přípravné fotbalové utkání:
Mladá Boleslav - Příbram 3:0 (0:0)
Branky: 57. Vukadinovič, 77. Mebrahtu, 83. Chramosta.
Mladá Boleslav: Šeda - Kúdela (46. Fleišman), Douglas (46. Hůlka), Polom, Keresteš - Přikryl (46. Vukadinovič), Borek (73. Vodháněl), Valenta, Fabián (46. Kalabiška) - Chramosta, Vodháněl (46. Mebrahtu). Trenér: Kalvoda.
Příbram: Hruška (46. Boháč) - Mareš, Tregler, Jiránek, Divíšek - Pilík, Rezek, Krameš, Ferrara - Majtán, Mahmutovič. Trenér: Rada.

Reklama

Související témata: