Hlavní obsah

Musíme se podívat pravdě do očí. Pospíšil uznal, že Jablonec tápe

Jablonec

Velké zklamání. Tak vyznělo z pohledu fotbalistů Jablonce ligové utkání s Duklou Praha. Byť domácí neprohráli, ale remizovali 1:1, i sami jablonečtí hráči si byli vědomi, že se jim zápas nevydařil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jablonecký záložník Martin Pospíšil.

Článek

„Nejen proti Dukle to bylo špatné. Jsme zklamaní z výkonu i předvedené hry a z toho, co v poslední době předvádíme. Bod musíme nakonec brát a podívat se pravdě do očí," netajil rozčarování ani jeden z nejzkušenějších jabloneckých fotbalistů Martin Pospíšil.

„Doma chceme vyhrávat, ale proti Dukle jsme si víc než remízu nezasloužili. Chystali jsme se na kombinační styl soupeře, bohužel na hřišti to nebylo vidět. První poločas jsme nezvládli. Pak jsme sice vyrovnali, ale ten gól nám jakoby uškodil. Zase jsme přestali hrát. Nevím, čím to je, prostě pořád dokola, což si říkáme už poslední čtyři kola," přiznával Pospíšil, že Jablonec není v optimální pohodě a prožívá fotbalové tápání.

Probíhá po nepovedené první půli bouřka v kabině? „Neřekl bych, že by to bylo takhle. To je slovíčkaření, ale každý si uvědomí, že první poločas byl hrozný, a pak zapneme. Bojovnost však nestačí. Musíme k tomu přidat fotbalovost a hru, která má nějakou tvář, aby se na to dalo koukat," uvažoval Pospíšil.

Ke kritičnosti ze strany jabloneckých fanoušků je shovívavý. „Mají na to právo a slabými výkony jim nahráváme. Nespokojenost v ochozech chápu. Je nepříjemné, když slyšíme každé slovo a jak nás fanoušci urážejí. Ale kdybychom hráli dobře, tak nám nenadávají," dodal zkušený záložník.

Reklama

Související témata: