Hlavní obsah

Lístky na Spartu zmizely během pár hodin, Plzeň chce vyprodat i duel s Astrou

Doslova během pár hodin se po vstupenkách slehla zem. Ligový zápas fotbalistů Plzně se Spartou je vyprodaný. Viktoria začala lístky na šlágr 11. kola prodávat ve čtvrtek ráno - a již dopoledne nebyl k mání ani lupínek. Lídr tabulky přivítá nesmiřitelného pražského rivala příští neděli 23. října od 18:00.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci Viktorie Plzeň bleskově vyprodali duel se Spartou.

Článek

Fanoušci Viktorie Plzeň se příští týden mohou těšit hned na dva domácí zápasy. Ve čtvrtek 20. října jejich tým změří v Evropské lize síly s rumunskou Astrou Giurgiu, v neděli 23. října pak na západ Čech přicestuje zmiňovaná Sparta.

Již teď je jisté, že zápas s aktuálně čtvrtým týmem tabulky budou sledovat zaplněné tribuny. „Zápas je v současnou chvíli vyprodaný. Fronta se před pokladnami Doosan Areny tvořila už od šesté hodiny, kdy přišli první zájemci o vstupenky. Nakonec se dostalo na všechny fanoušky, kteří si ve čtvrtek ráno a dopoledne přišli pro vstupenky," říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Nadále pokračuje prodej vstupenek na utkání základní skupiny Evropské ligy s Astrou Giurgiu. Na duel, který může napovědět o plzeňských ambicích na postup, zbývá více než tři tisíce lístků. „Aktuální stav zbývajících vstupenek mohou naši fanoušci sledovat na našich internetových stránkách," dodává Hanzlík.

„Jde o dost možná klíčový duel, jenž může hodně napovědět o šancích na postup ze skupiny. Proto vás chceme mít všechny na stadiónu," zve viktoriány kapitán týmu Roman Hubník.

Reklama

Související témata: