Hlavní obsah

Sparta odletěla na soustředění do Španělska i s Rosickým

Praha

Naděje na návrat Malého Mozarta stále žije. Fotbalisté Sparty odletěli v neděli na soustředění do Španělska. Do Málagy odcestoval i Tomáš Rosický, chybět podle klubového webu budou naopak zranění Martin Frýdek, David Březina s Ondřejem Zahustelem a také Costa, který se s reprezentací Zimbabwe chystá na mistrovství Afriky.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Fotbalisté Sparty odletěli na soustředění do Španělska.

Článek

Sparta bude v Málaze trénovat týden a ve čtvrtek ji tam čeká utkání s osmým celkem německé ligy Freiburgem. Po návratu letenský tým nastoupí v tréninkovém centru na Strahově ke třem přípravným duelům s Teplicemi, Ústím nad Labem a Ružomberokem.

Do Španělska zamířil i rekonvalescent Tomáš Rosický, který podle předpokladů nezahájil zimní přípravu v plném zatížení po boku svých spoluhráčů.

„Tomáš i přes svátky individuálně trénoval. Nechci spekulovat, přelom ledna a února by snad mohl být termínem, kdy se zapojí naplno," doufá sportovní ředitel a nově i hlavní trenér Tomáš Požár.

Od 27. ledna do 8. února má Sparta na programu druhé soustředění ve Španělsku. Ve Valencii poměří síly se Sturmem Štýrský Hradec, Ferencvárosem a Zenitem Petrohrad. Generálku na jarní část ligy poté třetí tým tabulky odehraje 11. února se Žilinou.

Reklama

Související témata: