Hlavní obsah

Ševci za Hájka přivedli Gajiče, dali mu i jeho číslo dresu

Zlín
Aktualizováno

Fotbalový obránce Zoran Gajič podepsal smlouvu se Zlínem na 2,5 roku. Přišel jako volný hráč, naposledy působil v Bohemians Praha 1905. Ševci o tom informují na svém webu. Posila má náročný úkol - nahradit kapitána Tomáše Hájka, který odešel do Plzně.

Foto: Petr Horník, Právo

Zoran Gajič (vpravo) v souboji s Romanem Bednářem.

Článek

Svůj úkol bude mít neustále na očích. Zoran Gajič dostal ve Zlíně dres s číslem 18. Zdědil ho po kapitánovi Tomáši Hájkovi, jehož by měl nahradit.

„Těším se na novou výzvu, až začnu trénovat s kluky a blíž je poznám. Do Zlína přicházím poté, co mi v Bohemians skončila smlouva a stal jsem se volným hráčem. Jsem rád, že mi klub dal šanci," říká Gajič pro klubové stránky.

"Měl jsem nabídky i z jiných týmů, ale dal jsem přednost Zlínu, který byl nejkonkrétnější. Klub se mi líbí po fotbalové stránce, byl mi doporučen i Vukadinem Vukadinovičem. Řekl mi, že v klubu vše výborně funguje. Věřím, že to bude klapat," doufá posila Ševců.

Gajič by ve zlínském dresu měl poprvé nastoupit již v úterý v utkání proti Trenčínu (od 13:00 v Areálu Vlastislava Marečka na Vršavě).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články