Hlavní obsah

Na Plzeň bude vyprodáno, sešívaní proto nabízejí výhodné balíčky

Praha

Jakmile se rozběhne jarní část fotbalové ligy, brzy dojde k přímé bitvě o titul. Již začátkem března dorazí na hřiště po podzimu druhé Slavie vedoucí Plzeň. Sešívaní napevno počítají s tím, že šlágr v Edenu bude vyprodaný. Proto svým fanouškům nabízejí cenově výhodné balíčky vstupenek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci Slavie během utkání 2. předkola Evropské ligy proti Levadii Tallinn.

Článek

Slavia startuje prodej vstupenek na první jarní zápas s Jihlavou, který se hraje v sobotu 18. února od 16:30. V prodeji jsou ale i cenově výhodné balíčky na utkání Jihlava a Plzeň a Jihlava, Plzeň a Teplice. Jedná se tak o jednu z možností, jak si zajistit v předstihu vstupenky na velmi atraktivní duel s Plzní, který bude vyprodaný. Další možností je pořídit si permanentní vstupenku na jaro, jejíž cena začíná už na 950 korunách.

Červenobílí avizují, že pravděpodobný termín utkání s mistrovskou Plzní je neděle 5. března od 18:30. "O utkání je mezi fanoušky velký zájem a bude vyprodané. Zajistěte si vaše místo už teď, a to buď díky permanentní vstupence, anebo výhodným balíčkům. Připravili jsme pro fanoušky dva druhy balíčků: jeden na zápasy s Jihlavou a Plzní, a druhý na utkání s Jihlavou, Plzní a Teplicemi," vyzývá Slavia na klubovém webu.

Balíčky je možné koupit pro dospělé i děti online, anebo na předprodeji na pokladnách v Edenu od 15. února. Na balíčky není možné uplatnit žádné další slevy. Při objednávce balíčku se vydává na každý zápas jedna vstupenka. Balíček není možné vrátit a požadovat peníze zpět.

Reklama

Související témata: