Hlavní obsah

Jít do Polska? Kdepak, Pospíšil odolal a prodloužil smlouvu v Jablonci

Jablonec

V Jablonci je skvěle, proč bych se honil na zahraniční angažmá a zvykal si na nové prostředí. To si možná řekl záložník Martin Pospíšil. V zimě se o něj podle polských médií zajímal aktuálně druhý celek tamní ligy Jagellonia Bialystok, on ale prodloužil do konce června 2018 smlouvu s Jabloncem. Původní kontrakt měl pětadvacetiletému fotbalistovi vypršet letos v létě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jablonecký záložník Martin Pospíšil během utkání se Spartou.

Článek

"Probíhalo to docela dlouho a čekalo se, protože přes zimu tam byla nějaká nabídka, která se řešila. Nakonec jsme spolu s manažerem usoudili, že bude nejlepší spojit mou nejbližší budoucnost dál s Jabloncem," řekl pro klubový web Pospíšil.

V Jablonci působí od léta 2014 a za Severočechy dal 11 ze svých 17 ligových branek. V této sezóně nejvyšší soutěže se střelecky ještě neprosadil.

"Chtěl bych navázat na ten rok a půl po mém příchodu, kdy jsem si nasadil poměrně vysokou laťku. Po výměně trenéra jsem pak necítil takovou důvěru a moje výkony nebyly optimální. Teď se ale cítím skvěle, možná ještě líp, než když jsem přicházel," dodal hráč s třemi reprezentačními starty. Naposledy za národní celek nastoupil předloni.

Reklama

Související témata: