Hlavní obsah

Fotbalista Šimák prodloužil o rok smlouvu ve Spartě

PRAHA

Vedení fotbalové Sparty Praha si pojistilo služby záložníka Jana Šimáka i na příští soutěžní ročník. V novém kontraktu je navíc zahrnuta i opce na další sezónu. ČTK to ve středu řekl tiskový mluvčí Sparty Lukáš Přibyl.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Jan Šimák

Článek

"Jsem rád, že jsem Spartu svými výkony přesvědčil. Na jaře jsem se cítil velmi dobře, konečně jsem absolvoval větší část přípravy, což se také projevilo na výkonech," uvedl v tiskové zprávě Šimák, kterému měl stávající kontrakt vypršet na konci června.

Sedmadvacetiletý Šimák tak ve Spartě v létě zahájí svoji třetí sezónu, ale až během posledního půlroku se stal definitivně součástí základní sestavy. Do letenského klubu zamířil před dvěma lety poté, co předtím předčasně kvůli ztrátě motivace ukončil angažmá v bundesligovém Hannoveru a deset měsíců si užíval bez fotbalu.

Právě Hannover ale prý o hráče, který měl v minulosti problémy s životosprávou a loni v červenci nastoupil na tříměsíční protialkoholní léčbu, znovu projevil zájem. Hannover údajně stojí i o beka Michala Kadlece, okolo opory reprezentační jednadvacítky krouží i zástupci Celtiku Glasgow.

Reklama

Související témata: