Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Mladoboleslavské věže si podaly Spartu

Praha

Devět hluchých kol bez jediné výhry už zavánělo ostudou. Pak ale přijela do města automobilů Sparta - a Středočeši se zvedli. Mladá Boleslav se postarala o výsledek víkendu, a tak hned tři její zástupci figurují v ideální sestavě 20. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Prim hráli vysocí stopeři a v útoku také běhavý exsparťan.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 20. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Taktika byla prostá. Díky bojovnosti a výškové převaze prostě Spartu umlátíme. A Mladé Boleslavi opravdu vyšla. Vytáhlí stopeři Da Silva a Stronati nedali letenským nájezdníkům žádný prostor, Brazilec se pak navíc ze standardky postaral o jediný gól zápasu. Zadostiučinění pak cítil pracovitý útočník Přikryl, jehož se Sparta před časem vzdala.

Slavia i Plzeň se také trápily, ale díky vlastním gólům si nakonec tři body připsaly a Spartě znovu odskočily. Sešívaní se proti Teplicím mohli spolehnout na brankáře Pavlenku, v záloze těžili z Hušbauerových nápadů. Výtečný part odehrál teplický Fillo. Viktorii znovu držel na nohou kapitán Hubník, návrat do sestavy vyšel Kopicovi.

Karviná má takovou formu, že za chvíli bude pomýšlet na pohárové příčky... V Jihlavě se znovu blýskl Budínský, trefil se také obránce Eismann. Poslední Příbram drží nad vodou Tomáš Pilík.

Sestava 20. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Pavlenka (Slavia) - Hubník (Plzeň), Da Silva (Mladá Boleslav), Stronati (Mladá Boleslav), Eismann (Karviná) - Kopic (Plzeň), Fillo (Teplice), Hušbauer (Slavia), Budínský (Karviná) - Přikryl (Mladá Boleslav), T. Pilík (Příbram).

Reklama