Hlavní obsah

Limberský lítá v dalším maléru a nejspíš dostane po sezóně v Plzni padáka. Co provedl?

Praha

Známý fotbalový průšvihář je v dalším maléru. Obránce Viktorie Plzeň David Limberský podle deníku Sport nejspíš po sezóně v západočeském klubu skončí. Vedení Viktorie už má dost jeho eskapád, a ztrácí s bývalým fotbalovým reprezentantem trpělivost. Po sobotním ligovém utkání s Libercem prý "Limba" opustil týmový hotel a vrátil se až nad ránem. Vyfasoval za to údajně i vysokou pokutu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Limberský se na hřišti téměř rozplakal.

Článek

Podle deníku to také mohl být důvod, proč se třiatřicetiletý Limberský neobjevil v nominaci obhájce titulu na středeční ligovou dohrávku s Bohemians 1905, kterou západočeský celek v Praze vyhrál 1:0. Trenér Roman Pivarník na tiskové konferenci uvedl, že obránce chyběl kvůli zranění.

Pro Limberského nejsou podobné prohřešky proti životosprávě nebo týmovým pravidlům ničím výjimečným. Před dvěma lety v Praze na Smíchově v opilosti boural a rok nesměl řídit. V Plzni kvůli tomu přišel o kapitánskou pásku a dostal vysokou pokutu.

Kontroverze se Limberskému nevyhýbaly ani na hřišti. Krátce po incidentu oslavil vstřelenou branku točením imaginárním volantem. V minulosti zase bývalý hráč pražské Sparty dostal od disciplinární komise pokutu za vulgární gesta nebo za nafilmovanou penaltu.

Reklama

Související témata: