Hlavní obsah

Zápas v Teplicích nám nevyšel, uznal kapitán Rezek po další prohře Příbrami

Fotbalový záložník Jan Rezek se v minulém ligovém kole vrátil s týmem Příbrami na půdu klubu, v němž od léta 2002 do prosince 2003 odehrál šestatřicet prvoligových zápasů na začátku svojí pestré kariéry. Návrat do Teplic, odkud se kdysi vydal do špičkového fotbalu, mu však zhořkl. „Chtěli jsme tady bodovat, ale zase to nevyšlo,“ konstatoval kapitán příbramského celku po porážce 0:3.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Příbrami Jan Rezek.

Článek

S jakým záměrem jste nastoupili do zápasu?

Ideální by bylo vítězství. Věděli jsme, že domácím chybí Martin Fillo i další klíčový záložník Ljevakovič a cítili jsme šanci, že při jejich absenci bychom mohli něco uhrát. Ale nedokázali jsme pořádně podržet míč, balóny nám odskakovaly a soupeř nás svou jednoduchou hrou donutil k chybám. Do přestávky jsme dostali dva góly.

Je zklamání o to větší, že předtím jste porazili Hradec Králové?

Po minulém týdnu jsme byli plní chuti a říkali jsme si, že se v Teplicích porveme o tři body. Bohužel nic z toho nevyšlo. Nedáváme góly, to je jasná matematika. Tepličtí byli lepší, zápas udělal domácí Kuba Hora, který nám svou aktivitou činil problémy.

Blíží se druhá polovina jarní sezóny a poslední Příbram stále tápe. Jak to berete?

Kola ubíhají, bavíme se o tom, ale body nesbíráme. Pochybuji, že posledních pět zápasů v řadě vyhrajeme. Nemůžeme se bavit, jak hrajeme, nedá se hrát krásný fotbal. Musíme být dominantní aspoň v osobních soubojích, ale tak to bohužel není.

S čím půjdete do příštího zápasu?

S vírou, že souboj s Bohemkou zvládneme. Ale bude to zase těžký soupeř a tudíž i náročné utkání. Snad urveme body.

Atmosféra v klubu?

Nikdo včetně vedení nemůže být spokojený, převažuje nespokojenost, ale taková je realita.

Reklama

Související témata: